Mijn favorieten

Wat maakt ons onderscheidend?

 

­Voor Gooiland Makelaardij is elke opdracht anders en toch zijn ze in­één opzicht gelijk. Een comfortabele, passende woonsituatie is essentieel voor 'uw thuisgevoel'. Uw thuis moet de fijnste plek ter wereld zijn!
Ons team Gooiland Makelaardij


Natuurlijk hebben wij veel te vertellen, willen we graag onze deskundigheid met u delen, en vertellen wat er in de markt speelt. Maar het is ook belangrijk om te luisteren en te horen wat uw wensen zijn. Veranderingen gaan snel tegenwoordig. Juist daar zien wij ook kansen om beter te scoren dan de gemiddelde makelaar.­ Met behulp van de feedback van bijvoorbeeld kijkers en opdrachtgevers leren wij telkens weer grenzen te verleggen zodat we de klant nog beter mee kunnen helpen. Kortom, we houden onszelf graag scherp en nodigen daarom onze opdrachtgevers ook uit om hun klantwaardering te geven. Bijvoorbeeld via de vergelijkingssites als www.wieisdebestemakelaar.nl­ Onze huidige score op deze is 9,0.


Wij weten als geen ander dat de koop of verkoop van een woning een grote impact heeft op het leven van een persoon. Onze werkwijze is er op gericht dat we de consument meenemen in het traject en het gevoel geven betrokken te zijn. En het delen van de kennis komt dan vanzelf zodat we er samen alles uithalen wat er in zit.

We hebben drie doelstellingen: Actief, Helder en Ambitieus. U mag van ons creativiteit verwachten, een transparante manier van werken en we leggen de lat hoger dan gemiddeld. Dat wij ons goed voelen bij deze manier van werken merkt u aan ons enthousiasme en onze betrokkenheid.

Vooruitzicht op zorgeloos wonen begint bij Gooiland Makelaardij. Dat is wat wij bedoelen met: 'waar een thuis begint'. Uw thuis.
­
Wilt u gebruik maken van de diensten van Gooiland Makelaardij? Neem contact met ons op!
­

Gooiland Makelaardij

Kantoor Vestiging Gooiland Makelaardij

Adresgegevens

's Gravelandseweg 46 D
1211 BT Hilversum
KvK nummer: 32041622
BTW nummer: NL814872578B01
08:45 -17:15

Routeplanner