Mijn favorieten

Huis verkopen in het Gooi?


Wilt u uw huis verkopen in het Gooi of omgeving? Gooiland Makelaardij is de ervaren verkoopmakelaar met veel kennis over de regio.
­
Verkoop van uw huis: hoe gaat het bij ons in de praktijk?
Ieder huis is uniek en heeft zijn eigen doelgroep en kent daardoor ook zijn eigen benadering. Tijdens een vrijblijvend gesprek vertellen wij u graag welke mogelijkheden er zijn. Wij geven u advies over de meest optimale aanpak om uw huis te verkopen. Voor het verkoopadvies trekken wij 1-2 uur uit. De kosten nemen wij voor onze rekening.
Als aanvulling op dit vrijblijvende verkoopadvies kunnen wij ook nog een verkoopplan voor u op schrift zetten. In dit verkoopplan komen ook onderwerpen als doelgroep analyse, verkoopstyling, optimalisatie binnen Funda,­ traditionele en nieuwe media zoals sociale netwerken en bezichtigingsrapportages aan de orde. Voor het uitwerken van een verkoopplan trekken wij 1,5 uur uit. De kosten hiervan bedragen 150 euro, maar worden in mindering gebracht op de courtage als u binnen 3 maanden de verkoopopdracht aan ons verstrekt.­
­
Onze referenties
Om u een indruk te geven over onze werkwijze kunt u enkele reacties ­bekijken van opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van Gooiland Makelaardij.
­
Bekijk onze referenties: klik hier
­
Wilt gebruik maken van de diensten van Gooiland Makelaardij om uw huis te verkopen.­Klik hier voor het maken van een afspraak voor een verkoopadvies.

Algemene consumentenvoorwaarden NVM 
Privacyverklaring
Toelichting op de koopakte eengezinswoning
Toelichting op de koopakte appartement
 

­