Mijn favorieten

Huis verkopen in Hilversum?


Wilt u uw huis verkopen in Hilversum of omgeving? Gooiland Makelaardij is de ervaren verkoopmakelaar met veel kennis over de regio 't Gooi.
­
Verkoop van uw huis: hoe gaat het bij ons in de praktijk?
Ieder huis is uniek en heeft zijn eigen doelgroep en kent daardoor ook zijn eigen benadering in het verkoopproces.
 
Tijdens een vrijblijvend gesprek maken wij graag kennis met u en uw huis en informeren wij u welke mogelijkheden er zijn. Wij geven u advies over de meest optimale aanpak om uw huis te verkopen. Voor het verkoopadvies trekken wij 1-2 uur uit. De kosten nemen wij voor onze rekening.

Aan de hand van ons gesprek werken wij een persoonlijk verkoopplan voor u uit. In dit verkoopplan adviseren wij u over de vraagprijs en de verwachtte opbrengst en zetten we de bijkomende kosten en de beloning voor de makelaar op een rijtje. Verder komen ook onderwerpen als doelgroep analyse, optimalisatie binnen Funda,­ traditionele en nieuwe media zoals sociale netwerken en bezichtigingsrapportages aan de orde. 
­
Onze referenties
Om u een indruk te geven over onze werkwijze kunt u enkele reacties ­bekijken van opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van de dienstverlening van Gooiland Makelaardij.
­
Bekijk onze referenties: klik hier
­
Wilt gebruik maken van de diensten van Gooiland Makelaardij om uw huis te verkopen.­ Klik dan hier voor het maken van een afspraak voor een verkoopadvies of bel ons op 035-672 10 50.

Algemene consumentenvoorwaarden NVM 
Privacyverklaring
Toelichting op de koopakte eengezinswoning
Toelichting op de koopakte appartement
 

­