Mijn favorieten

Huis of appartement kopen in Hilversum en omgeving?

­


Als het ergens om emoties gaat, dan is het wel bij de aankoop van een huis. Natuurlijk is het belangrijk te weten wat er leeft in de markt, hoe de prijzen zich ontwikkelen in een wijk en wat een wijziging van het bestemmingsplan met zich mee kan brengen.

Maar nog belangrijker zijn de toekomstplannen van de koper, bij welk huis hij of zij zich echt thuis voelt en wat nou net dit ene huis zo bijzonder maakt. De echte waarde van een woning is daarmee een aaneenschakeling van rationele kenmerken, gevoel en beleving.
­
Als je een huis vindt, wordt de emotie vaak bepalend. Dat is een heel goed teken want misschien wordt dat huis wel jouw “thuis”.­ Maar tegelijk is dat het moment waarop het verstandig is dat de koper zich laat begeleiden door iemand die een objectieve kijk op de zaken heeft en ook de belangen van de koper behartigt, en niet die van de verkoper.
­
Aankoopbegeleiding op maat voor uw huis
Aankoopbegeleiding is eigenlijk altijd maatwerk. Dat is geen standaarddienst die in een korte checklist is samen te vatten. Maar er is genoeg over te vertellen. Wat wij wel standaard (en gratis) bieden is het “servicegesprek”. In een vrijblijvend en oriënterend gesprek vertellen wij u exact wat er allemaal komt kijken als u een huis in Hilversum en omgeving zoekt, op welke manieren u dat kunt doen en waar u op moet letten.
­
Nieuwsgierig hoe een aankoopmakelaar te werk gaat? Probeer na het servicegesprek ons concept “makelaar op proef”. De kosten van de makelaar op proef nemen wij voor onze rekening.

­