Mijn favorieten

Verkoopstyling

Verkoopstyling is het verkoopklaar maken van een woning waarbij de woning zo optimaal mogelijk wordt gepresenteerd, alvorens deze woning te koop wordt aangeboden. Gooiland Makelaardij is hier voorstander van.

Om uw te koop staande woning uit het grote aanbod op te laten vallen, is het van belang dat deze er aantrekkelijk, verzorgd en ruimtelijk uitziet en daarmee een grotere groep potentiële kopers aanspreekt. Volgens de stylisten waar wij mee samen werken, kan met een relatief klein budget een woning een dusdanige metamorfose ondergaan, zodat deze voor een breder publiek aantrekkelijk wordt.

Verder blijkt dat het voor de meeste kopers nog steeds lastig is om zich in een "leegstaande" woning te verplaatsen en zich in te beelden hoe meubels het beste kunnen worden opgesteld. Daarom hebben verschillende stylisten ook de mogelijkheid meubels te huren. Uit onderzoek is gebleken dat de gemiddelde verkooptijd voor een gestylde woning 3 tot 5 maanden is.

Bent u benieuwd naar wat verkoopstyling voor uw woning kan betekenen?
Gedurende het 1,5 a 2 uur durende consult ontvangt u van de verkoopstylist waardevolle tips en adviezen om de woning zo optimaal mogelijk te presenteren, alvorens deze te koop wordt aangeboden.

Klik hier voor het maken van een afspraak voor een stylingconsult.

­

­

­

­

­

­