Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Binckhorstlaan 12 in Hollandsche Rading 3739 LC

Binckhorstlaan 12

3739 LC Hollandsche Rading
Vraagprijs € 529.000,- k.k.

Omschrijving

Bouwkavel!
Op 6-7 minuten ten zuiden van Hilversum, in het dorp Hollandsche Rading is dit perceel grond te koop gekomen. Deze prachtige royale bouwkavel (1.714m²) heeft een woonbestemming voor een vrijstaande villa. De locatie is gelegen aan een doodlopend laantje in een bosrijke omgeving.

Op het perceel staat nu een (flink formaat) woning, ooit in 1921 gebouwd. De huidige...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkavel!
Op 6-7 minuten ten zuiden van Hilversum, in het dorp Hollandsche Rading is dit perceel grond te koop gekomen. Deze prachtige royale bouwkavel (1.714m²) heeft een woonbestemming voor een vrijstaande villa. De locatie is gelegen aan een doodlopend laantje in een bosrijke omgeving.

Op het perceel staat nu een (flink formaat) woning, ooit in 1921 gebouwd. De huidige opstal is zeer eenvoudig, verkeerd in slechte staat van onderhoud en voldoet niet aan de hedendaagse eisen voor bewoning. Ook renovatie zal dermate kostenintensief zijn en het is zeer aannemelijk dat sloop en nieuwbouw feitelijk de beste opties zijn voor deze locatie.
Daarbij hoeft de nieuwbouw niet per se op dezelfde plek te worden gerealiseerd en zijn er dus meer mogelijkheden voor de plek van de woning op de kavel.

Het huidige bebouwd oppervlak bedraagt ca. 170 m². Volgens opgave zou dit als bouwvlek gehandhaafd mogen blijven. De maximale goot-, en dakhoogte bedraagt volgens het bestemmingsplan respectievelijk 3.00 meter en 10.00 meter. Ook voor bijgebouwen zijn ruime mogelijkheden. Het staat de koper natuurlijk geheel vrij een ontwerp te maken en het is de eigen verantwoordelijkheid van de koper om het bouwplan te toetsen aan de regels bij de gemeente De Bilt waarbij het raadzaam is om dit via een professional, zoals een architect of bouwbegeleider te laten lopen.

Hollandsche Rading ligt aan de zuidelijke rand van ’t Gooi. Deze locatie ligt praktisch midden in de natuur, maar is tegelijk goed bereikbaar. Hilversum en Loosdrecht liggen op ruim 6-7 minuten rijden met de auto en in Hollandsche Rading is tevens een NS station. Andere aanwezige voorzieningen zijn een kleine basisschool, een tennisclub, buurthuis en een aantal leuke horecagelegenheden zoals Pannenkoekenhuis De Paddenstoel, café Moeke en Perron Peet. Fietsers, wandelaars en (paarden-) sportliefhebbers kunnen in het omliggende natuurgebied van het Goois Natuur Reservaat alle kanten uit richting Hilversum, Baarn, Lage Vuursche en Loosdrecht.

Er is een bodemonderzoekrapport en een asbestinventarisatie (rapport A) beschikbaar t.b.v. de aanvraag van een omgevingsvergunning (voor de bouw en kappen van houtopstanden). Naast de aanschaf van het perceel zal een koper natuurlijk rekening moeten houden met de bouwkosten. Afhankelijk van de type bouw, het afwerkingsniveau etc. zullen deze indicatief tussen € 500 ,- tot € 700,- per m³ bouwvolume kunnen bedragen.
Tenslotte dient men rekening te houden met kosten voor het aanvragen van de vergunningen, architect-/ begeleidingskosten etc.

Dit is voor een koper een unieke kans om geheel naar eigen wens een droomvilla (op een voor ’t Gooi, zeer betaalbare locatie) te realiseren.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 529.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, beschutte ligging en in bosrijke omgeving Indeling Perceeloppervlakte 1714 m² Kadasteroppervlakte 1714 m² Kadastrale gegevens Gemeente Maartensdijk Sectie A Perceelnummer 1916 Oppervlakte 1714 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Binckhorstlaan 12, 3739 LC Hollandsche Rading

Doorsturen

Gebruik het onderstaande formulier om deze woning door te sturen.
Uw gegevens
Gegevens ontvanger
Opmerkingen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Doorsturen

Deze woning wordt doorgestuurd naar de door u opgegeven gegevens.